Google Türkiye ofisi, gelişen pazarlarda var olmak isteyen KOBİ'lere eğitim vermeye hazırlanıyor.
Google Türkiye Ofisi, bu/linkz> yıl planladığı eğitim çalışmaları ile 6000 KOBİ'ye ulaşmak ve internet/linkz> reklamcılığı ile ilgili olarak ihtiyaç duydukları her alanda yardımcı olmak için seferber oldu.
Ülkemizde internet/linkz> reklamcılığı, giderek büyüyen bir Pazar haline geldi. Son ölçümlemelere göre tüm reklamlara göre internet/linkz> reklamları Pazar/linkz> payını %10'a çıkarmayı başardı.
Buradaki en büyük oyuncu ise Google. AdWords hizmeti üzerinden her şirket veya kişi internete/linkz> reklam verebiliyor.
Bu çalışmaların nasıl yapıldığını, aslında ne kadar kolay ve etkili olduğunu anlatmak için tüm imkanlarını kullanan Google, geçtiğimiz yıl 9 şehirde yaklaşık 900 küçük ve orta boy işletmeye/linkz> (KOBİ) ulaşarak bu/linkz> eğitimleri vermişti.
Şimdi hedef daha da büyük. Toplamda 37 ile ve ulaşılması gereken 6000 KOBİ. Eğitimlerin bir kısmı da internet/linkz> üzerinden verilecek.
Eğitim verilecek kitle arasında webmaster/linkz>'lar, hosting şirketleri, reklam ajansları gibi meslek alanları bulunuyor.
Bu yazı toplam 554 defa okundu.